jaren actief in de branche van beveiligingsproducten.

Veilig en betrouwbaar sinds 1992

 Astra-Beveiligingen is opgericht in 1992 als specialistisch bedrijf in sloten en als eerste gecertificeerd met het Politie Keurmerk.

SKG

Sindsdien ontwikkelen wij inbraakwerende producten en heeft Astra meegedacht in testopstellingen van het SKG, waarmee veel kennis is opgedaan.

Onze schuifpuibeveiliger

Tijdens het eerste PKVV project in Wijk bij Duurstede is ons eerste eigen product, de schuifpui beveiliger ontstaan.

De schuifpui beveiliger is doorontwikkelt voor alle soorten schuifpuien en schuiframen, zelfs met een goedgekeurde oplossing voor de PH ramen van Cock van Gelder.

Innovatieprijs  

Tijdens de ‘Veilig Wonen Dag 2012’ van het Beveiligingscentrum en het Centrum voorCriminaliteitspreventie en Veiligheid koos het publiek Astra Beveiliging uit Culemborg als winnaar van de Innovatieprijs 2012.

De Innovatieprijs wordt om het jaar door het CCV uitgereikt aan een fabrikant van een innovatiefproduct dat gericht is op het voorkomen van woninginbraken. 

Projecten

Voor speciale projecten, zoals bedrijfspanden, musea en banken denken wij graag mee, voor een goedgekeurde en zeer betrouwbare oplossing.

Montagehandleidingen

Via onze website zijn alle montagehandleidingen en producten van ons standaard assortiment beschikbaar. Prijzen zijn op aanvraag en zeer concurrerend.

Barrière-voorzieningen

Voor ELKE ondergrond

In 2003 is een start gemaakt met 2 en 3 sterren SKG goedgekeurde barrière voorzieningen. Inmiddels hebben wij een oplossing voor elke ondergrond!